Výsledek hledání pro výraz
E-mail obchod@coolboty.cz  Telefon +420 734 754 120
Vyberte si kategorii
    Menu Zavřít
    RSS

    Zápisník příspěvky 2023 listopad

    Kompresní ponožky nejenom pro nadšené sportovce
    Komentáře (0) Kompresní ponožky nejenom pro nadšené sportovce
    Moderní trendy mají tu schopnost, že se neustále vyvíjí a výrobci oblečení a doplňků tak pořád přichází s novinkami. Už jste slyšeli o kompresních ponožkách? Sice nejsou úplně žhavou novinkou, ovšem je pravdou, že ne každý si hned představí, o co jde a jak takové kompresní ponožky fungují. Často je nosí profesionální i amatérští sportovci, kteří na ně nedají dopustit. Proč je tomu tak?
    Dámské sněhule se hodí nejenom na hory
    Komentáře (0) Dámské sněhule se hodí nejenom na hory
    Poslední roky jsou v naší oblasti chudé na sníh a také teploty neklesají tak nízko, jako tomu bylo v letech minulých. To ale neznamená, že byste si neměly chránit nohy kvalitní dámskou obuví, která má ty nejlepší tepelně izolační vlastnosti. Sněhule zkrátka frčí a již se neodmyslitelně zařadily k prvkům outfitu, které nejen doplní, ale také mohou zcela dominovat. Taková kombinace dámských sněhulí s kožíškem s těsnými džínami nebo legínami způsobí efekt, kterého si nelze nevšimnout.
    Na co dát pozor při výběru outdoor obuvi?
    Komentáře (0) Na co dát pozor při výběru outdoor obuvi?
    Základem je samozřejmě správná velikost. Pokud si totiž zvolíte outdoor obuv, která vám bude příliš těsná, nebo naopak až moc volná, může vám to dosti výrazně znepříjemnit pohyb v terénu. Právě u outdoor bot je o to důležitější, aby vám dokonale padly.
    ★★★★★
    ★★★★★
    ★★★★★
    ★★★★★
    ★★★★★
    ★★★★★
    ★★★★★
    ★★★★★