Výsledek hledání pro výraz
E-mail obchod@coolboty.cz  Telefon +420 734 754 120
Vyberte si kategorii
    Menu Zavřít
    RSS

    Zápisník příspěvky 2023 květen

    Vyberte si barefoot obuv přesně na nohu
    Komentáře (0) Vyberte si barefoot obuv přesně na nohu
    Mnoho lidí si oblíbilo barefoot obuv, která může mít různé podoby. Může se jednat o klasické tenisky, ale také například holínky, které velmi dobře poslouží do nepohody. Málokdo, kdo se vyzná ve světě moderních trendů není obeznámen s tím, co barefoot obutí vlastně představuje, přesto si připomeňme, o co se jedná.
    Chytrý deštník Oombrella
    Komentáře (0) Chytrý deštník Oombrella
    Historie deštníků je velmi velmi dlouhá, první se objevily už někdy před dvěma tisíci lety. Ovšem za tohle období neprošly až takovou revolucí, co se týká jejich používání. Ano, samozřejmě, že nesmíme opomenout určitý vývoj, jehož výsledkem jsou například deštníky vystřelovací a automatické, to co si ale připravila francouzská firma Wezzoo, to je opravdový pokrok jdoucí ruku v ruce s dnešní dobou.
    Dětské holínky do každého nečasu
    Komentáře (0) Dětské holínky do každého nečasu
    K základní dětské obuvi se nepochybně řadí holínky. Děti v nich ťapkají rády, neboť je to obuv vhodná do každého počasí, do každého terénu a ke každému dovádění. Co si budeme povídat, každé dítko se rádo projde nějakou tou kaluží a bláto je pro ně hmotou, které jednoduše neodolá.
    Jak učinit obuv nepromokavou? Použijte impregnaci.
    Komentáře (0) Jak učinit obuv nepromokavou? Použijte impregnaci.
    Nejen podzim, ale také jaro je ročním obdobím, které se nese ve znamení častých dešťů. Je sice fajn, když si koupíte kvalitní pláštěnku, nebo deštník, které vás ochrání proti náporu vodních provazců, ale měli byste se chránit také dole. Dobře zvolená voděodolná obuv vás ochrání především proti přívalovým dešťům, kdy hladina vody může dosahovat docela vysoko. První z možností jsou samozřejmě holínky, ty si ale těžko obujete do práce nebo jinam, pokud si nejste jisti, že bude pršet.
    ★★★★★
    ★★★★★
    ★★★★★
    ★★★★★
    ★★★★★
    ★★★★★
    ★★★★★
    ★★★★★