Výsledek hledání pro výraz
E-mail obchod@coolboty.cz  Telefon +420 734 754 120
Vyberte si kategorii
    Menu Zavřít
    RSS

    Zápisník příspěvky 2023 únor

    Dřeváky znovu získávají na oblibě
    Komentáře (0) Dřeváky znovu získávají na oblibě
    Hledáte originální obuv na jaro? Takové dřeváky zažívají velký návrat, o tom vůbec nepochybujte. Stále více žen propadá jejich kouzlu, které je založeno na určité rustikálnosti, stabilitě a v poslední době také vytříbeném stylu.
    Bez stylového deštníku se na jaře jen těžko obejdete
    Komentáře (0) Bez stylového deštníku se na jaře jen těžko obejdete
    Deště k jaru jednoduše patří a správná žena si velmi potrpí na tom, aby vypadala skvěle za každého počasí. Dámský deštník při tom chrání nejenom proti dešti, ale v případě nutnosti poslouží také jako provizorní slunečník. Najde se celá řada typů deštníků, kdy každý z nich má svá specifika. Jaký bude vyhovovat právě vám?
    Pánské skate boty jsou vhodné i na zimu
    Komentáře (0) Pánské skate boty jsou vhodné i na zimu
    Pánové, zima už je sice v plném proudu, to ale neznamená, že je pozdě na nákup kvalitních zimních bot. Možná jste si zakoupili model obuvi,která vám jaksi nesedí a zvažujete také pořízení vhodnější varianty. A vzhledem k tomu, že zima bude brzy u konce, můžete zvolit takové obutí, které vám pak bude výborně sloužit také po zbytek roku. Pánské skate boty jsou totiž vhodné také na zimu.
    Dámské zimní boty, které zahřejí a pozvednou styl
    Komentáře (0) Dámské zimní boty, které zahřejí a pozvednou styl
    Je sice pravda, že v posledních letech nejsou zimy, co bývaly. A o takové ladovské zimě se nám může v nižších polohách jenom zdát. Přesto byste se neměli nechat překvapit mrazem, vždyť už teploty pár stupňů pod nulou mohou znamenat prochladnutí nohou. Právě nohy patří k tělesným partiím, které jsou na chlad nejvíce náchylné a v těch nejhorších případech na nich mohou dokonce vzniknout omrzliny.
    ★★★★★
    ★★★★★
    ★★★★★
    ★★★★★
    ★★★★★
    ★★★★★
    ★★★★★
    ★★★★★